Knippen

Wat is nou fijner dan even tijd voor jezelf te nemen, even jezelf in de watten te laten leggen om met een verbluffende nieuwe coupe de wereld weer aan te kunnen.

Ook heren en kinderen zijn hier aan het juiste adres, of eigenlijk, uw adres. Kinderen kunnen gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving blijven spelen tot ze aan de beurt zijn. Ook andere dagelijkse bezigheden van het gezin kunnen gewoon doorgaan, terwijl één van de gezinsleden een nieuwe coupe krijgt. Voor hele kleine kinderen kan het bovendien best spannend zijn om naar een kapsalon te gaan. Wanneer ik langskom, wordt dit probleem minder en is de knipbeurt zo gebeurd. Een filmpje aan in de eigen omgeving geeft vaak al voldoende rust voor de kleinste klantjes.

Waarom is het verstandig om regelmatig je haar te laten knippen?

Als je haren van onderen gespleten zijn kunnen ze alleen nog maar meer splijten naar boven toe, waardoor je haren dus eigenlijk steeds korter worden. Gespleten punten kunnen niet herstellen.  Door (gespleten) haarpunten op tijd te knippen voorkom je dit, wat zou betekenen dat je haren niet korter kunnen worden (door splijten). Het is dus belangrijk om regelmatig je punten te laten knippen.

Een afspraak maken