Kleuren

Voor de verfbehandelingen heb ik gekozen om met het merk KIS te werken. De KeraCream Color verstevigt het haar en bouwt het van binnenuit weer op. Extracten van rozemarijn, eucalyptus, tijm, lavendel en brandnetel geven glans, verzorgen de hoofdhuid en vullen vitaminen en mineralen aan. Bevat Cocamidopropyl Betaine: ingrediënt van de kokosnoot, bekend om z’n verzorgende eigenschappen.

Wat is het?

Geheel passend binnen de filosofie van KIS, biedt KIS je een uitgebreide kleurcollectie: KIS KeraCream Color. Deze collectie van hoogwaardige producten, biedt jou en je klant, daadwerkelijk wat ze belooft: een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar bovendien versterkt en beschermt. Natuurlijk zijn ook deze kleurproducten verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar.

KIS KeraCream Color is een intensieve, permanente haarkleuring voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven.

Extra info:

Omdat ik ambulant werk, heb ik de beslissing genomen om geen grote verf behandelingen die langer dan 2,5 uur duren, zoals bijv. een balayage, meer uit te voeren. Een uitgroei of highlights zetten is geen probleem.

Voor vragen of een afspraak kunt u Hier contact opnemen.