Kleuren

Het verfmerk Hipertin is opgericht in 1944 en al snel werd het een vaste waarde in de Spaanse kappersbranche. Inmiddels is Hipertin verkrijgbaar in meer dan 45 landen wereldwijd. Met behulp van de lijn van Utopik en Platinum kan ik je voorzien van de mooiste en nieuwste kleuren.

 

 

Hipertin Utopik is de permanente haarkleuring waar Hipertin bekend om staat en bevat 106 kleurnuances. Dekt 100% grijs haar, heeft een zeer goede houdbaarheid en heeft het laagste ammonia gehalte mogelijk.

 

 

 

Hipertin Platinum is de nieuwste generatie haarkleuringen, deze PPD vrije kleuring dekt 100% grijs haar, heeft een zeer goede houdbaarheid en heeft de unieke HIPLEX verzorging al in de kleuring.

 

 

Aan uw kleuring kunnen Finnley’s speed up drops  worden toegevoegd. Deze druppels zorgen ervoor dat de inwerkingstijd van de verf aanzienlijk wordt verkort!

Omdat ik ambulant werk, heb ik de beslissing genomen om geen grote verf behandelingen die langer dan 2,5 uur duren, zoals bijv. een balayage, meer uit te voeren. Een uitgroei of highlights zetten is geen probleem.

 

Hier kunt u contact opnemen met vragen, opmerkingen of om een afspraak te maken.