Curls Control

De Curls Control producten zijn tijdelijk niet leverbaar. Alleen de definer is op voorraad.


Dé productenlijn voor elke soort krul!

Heb je krullend haar, al zoveel verschillende producten uitgeprobeerd maar vind je het lastig om de juiste producten te vinden?

Stap dan nu over op Curls Control!

Deze producten zijn speciaal afgestemd op krullend haar en doordat er voor elk krultype een ander stappenplan is, kun je het helemaal afstellen op je eigen krullen!


Mijn 1e advies is: kijk naar je krullen.
– Wat hebben je krullen nodig?
– Wat heb je ervoor over om ze onder controle te krijgen?
– Wil jij je krullen leren kennen?

Waarom stel ik deze vragen? Krullen zijn géén gewone haren. Krullen hebben aandacht nodig, aandacht van jou en dat is niet met alleen een krullen crème op te lossen.


De Curl Control lijn bestaat uit 4 producten.

stap 1: Cleanser

stap 2: Moisturizer

stap 3: Curl Definer

Stap 4: Curl Creme

De verzorging:
Krullen hebben vocht nodig. Vocht breng je in de haren door middel van producten, goede producten! Goedkope shampoos schuimen omdat er sulfaten inzitten en heel veel water. Daarom is die shampoo o.a. zo goedkoop. In de sulfaat-vrije-shampoo van Curls Control zit een minimaal aantal ingrediënten die nodig zijn om het haar te reinigen. Tevens zorgt deze shampoo voor voeding, verzorging en het behouden van de natuurlijke oliën. Geen chemische producten toegevoegd. Het enige ‘nadeel’, het schuimt niet. Dit zal even wennen zijn. Zoek uit welk krultype je bent en volg het stappenplan!