Curls Control

Dé productenlijn voor elke soort krul!

Heb je krullend haar, al zoveel verschillende producten uitgeprobeerd maar vind je het lastig om de juiste producten te vinden?

Stap dan nu over op Curls Control!

Deze producten zijn speciaal afgestemd op krullend haar en doordat er voor elk krultype een ander stappenplan is, kun je het helemaal afstellen op je eigen krullen!


Mijn 1e advies is: kijk naar je krullen.
– Wat hebben je krullen nodig?
– Wat heb je ervoor over om ze onder controle te krijgen?
– Wil jij je krullen leren kennen?

Waarom stel ik deze vragen? Krullen zijn géén gewone haren. Krullen hebben aandacht nodig, aandacht van jou en dat is niet met alleen een krullen crème op te lossen.


De Curl Control lijn bestaat uit 6 producten.

stap 1: Cleanser,  silver shampoo of detox shampoo

stap 2: Moisturizer

stap 3: Curl Definer

Stap 4: Curl Creme


Welke reiniger je nodig hebt hangt af van je haar. Voor de normale reiniging van je haar kun je de cleanser gebruiken. Mocht je soms last hebben van build-up, kun je eens per 4 weken de detox shampoo gebruiken. Voor mooie blonde lokken is de silver shampoo een goed idee! Klik op de producten om hier meer informatie over te krijgen.

Krullen hebben vocht nodig. Vocht breng je in de haren door middel van producten, goede producten! Goedkope shampoos schuimen omdat er sulfaten inzitten en heel veel water. Daarom is die shampoo o.a. zo goedkoop. In de sulfaat-vrije-shampoo van Curls Control zit een minimaal aantal ingrediënten die nodig zijn om het haar te reinigen. Tevens zorgt deze shampoo voor voeding, verzorging en het behouden van de natuurlijke oliën. Geen chemische producten toegevoegd. Het enige ‘nadeel’, het schuimt minder dan shampoo  met sulfaten. Dit zal even wennen zijn. Zoek uit welk krultype je bent en volg het stappenplan!