Curls Control Moisturizer

Moisturizer

250 ml, €27,50

75 ml, €14,50


De moisturizer is een vochtinbrengende crème, die de vochtbalans in je haren herstelt. Vele verschillende biologische kruiden verzorgen, herstellen en beschermen het haar. Het resultaat: glanzende, gevoede, verzorgende en pluisvrije krullen. Deze moisturizer voed en verzorgt je krullen. Daarmee voorkomt je dat je krullen gaan pluizen en afbreken. Deze moisturizer is een super veelzijdig product waardoor je geen overvloed aan producten nodig hebt.  De moisturizer is in te zetten als:

  • Conditioner
  • Selfmade product
  • Leave-in
  • Masker (treatment)

Het is een voedende crème die hydrateert, je krullen verzorgt en je haar weer gezond maakt. Ook zorgt de moisturizer ervoor dat je krullen weer zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Door je krullen goed te voeden en van vocht te voorzien, zorg je ervoor dat je krullen niet meer pluizen, je kleur optimaal wordt behouden en het afbreken van je haar wordt voorkomen.

  • Geschikt voor alle haartypen.
  • Vrij van siliconen, parabenen, gluten en sulfaten.
  • Uitstekende PH-waarde waardoor de schubben sluiten.
  • Tube bestaat voor 87% uit suikerriet.

KORTE GEBRUIKSAANWIJZING
IN ENKELE STAPPEN NAAR PRACHTIGE GEZONDE KRULLEN.

1. VOORBEREIDING: 
Was je haar met de cleanser.

2. TOEPASSEN van de Moisturizer.
Voor fijn haar; Breng de Moisturizer rechtstreeks aan op schoon, vochtig haar d.m.v. crunchen. Werk van de punten naar de haaraanzet en probeer de hoofdhuid te vermijden. Indien je krullen behoorlijk pluizig zijn, laat het product in het haar. Bij gezonde krullen spoel je de Moisturizer zo goed als uit met zo lauw mogelijk water. Lauw/koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten en je haar minder pluist.
Voor pluizige tot beschadigde krullen; Breng de Moisturizer rechtstreeks aan op je vochtige krullen (niet te nat anders verlies je product). Werk van de punten naar de haaraanzet, probeer de hoofdhuid te vermijden. Crunch (kneed) het product goed in je krullen. Laat je krullen het product goed opnemen. Indien je droog haar hebt en je krullen behoorlijk pluizig zijn, laat het product in het haar.

Wil je extra versteving aan je krul toevoegen, breng dan nu de curl definer in je haar.
Wanneer je de Curl Definer niet hebt of je haar dit niet nodig heeft, breng dan na het inbrengen van de moisturizer de curl crème in je natte haar.