Controlled Chaos


Dé productenlijn voor elke soort krul!

Heb je krullend haar, al zoveel verschillende producten uitgeprobeerd maar vind je het lastig om de juiste producten te vinden?

Stap dan nu over op Controlled Chaos!

Deze producten zijn speciaal afgestemd op krullend haar en doordat er voor elk krultype een ander stappenplan is, kun je het helemaal afstellen op je eigen krullen!

Een krul is een bundel met een puntje en hoe de ‘krul’ valt wordt bepaald door de kniptechniek en het puntje. Dus hoe de krul wordt geknipt, bepaald hoe de krul valt. Iedere krul valt anders en is uniek.


Mijn 1e advies is: kijk naar je krullen.
– Wat hebben je krullen nodig?
– Wat heb je ervoor over om ze onder controle te krijgen?
– Wil jij je krullen leren kennen?

Waarom stel ik deze vragen? Krullen zijn géén gewone haren. Krullen hebben aandacht nodig, aandacht van jou en dat is niet met alleen een krullen crème op te lossen.


De Controlled Choas lijn bestaat uit 3 producten.

stap 1: Cleanser

stap 2: Moisturizer

stap 3: curl crème

 

 

 

De verzorging:
Krullen hebben vocht nodig. Vocht breng je in de haren door middel van producten, goede producten! Goedkope shampoos schuimen omdat er sulfaten inzitten en heel veel water. Daarom is die shampoo o.a. zo goedkoop. In de sulfaat-vrije-shampoo van Controlled Chaos zit een minimaal aantal ingrediënten die nodig zijn om het haar te reinigen. Tevens zorgt deze shampoo voor voeding, verzorging en het behouden van de natuurlijke oliën. Geen chemische producten toegevoegd. Het enige ‘nadeel’, het schuimt niet. Dit zal even wennen zijn. Zoek uit welk krultype je bent en volg het stappenplan!